Sponsorizari prin formular 177 pentru Pro Vita
ajuta asociatia Provita Valea Plopului

Sponsorizează prin Declarația 177!

Asociatia Pro Vita Valea Plopului reprezintă o speranță pentru copiii orfani din Tabara Valea Screzii. Cu ajutorul tău și al companiei tale, putem să oferim acestor copii șanse reale pentru un viitor mai bun.

Este timpul să faci o alegere care contează cu adevărat. Alege să direcționezi impozitul plătit de compania ta în 2023 către Asociația Pro Vita Valea Plopului. Este simplu și nu te costă nimic în plus.

Toate companiile au posibilitatea să folosească Declarația 177 în anul 2024 pentru impozitul plătit în anul 2023. ANAF va vira banii către noi din impozitul pe care deja l-ai plătit pentru anul 2023. Tot ce trebuie să faci este să completezi contractul de sponsorizare și să completezi Declarația 177, apoi să o încarci în SPV.

Formularul 177 se completează de către companie/microîntreprindere împreună cu un contract de sponsorizare pentru suma calculată, cuantum care nu a fost utilizat integral în 2023. După completare, formularul se depune în spațiul virtual ANAF de către companie.

Companiile care au avut venituri sau profit în anul 2023 pot completa o cerere privind redirecționarea impozitului pe profit/impozitului pe veniturile microîntreprinderilor - declarația 177. Dacă suma stabilită conform limitei privind sponsorizarea nu a fost utilizată integral, contribuabilii pot dispune redirecționarea impozitului pe profit sau impozitului pe veniturile microîntreprinderilor în limita diferenței calculate pentru întregul an fiscal, pentru activități de sponsorizare. Acest lucru trebuie făcut în termen de 6 luni de la data depunerii declarației de impozit aferente trimestrului IV (pentru microîntreprinderi), respectiv după data depunerii declarației de impozit pentru companiile cu impozit pe profit, prin depunerea unuia sau mai multor formulare 177 "Cerere privind redirecționarea impozitului pe profit/impozitului pe veniturile microîntreprinderilor".

ajuta asociatia Provita

Fii parte din schimbare și ajută-ne să oferim un viitor mai bun copiilor din Tabara Valea Screzii.

Descarca contract sponsorizare Descarca formularul 177

Dacă întâmpini dificultăți sau ai întrebări, nu ezita să ne contactezi la contact@asociatia-provita.org. Vom găsi împreună soluții pentru a susține această cauză importantă.

Hai să facem împreună o schimbare pozitivă în viețile acestor copii! Redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit și adu lumină în viața lor.

Formular de contact