Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit
ajuta asociatia Provita Valea Plopului

Redirecționează 3,5% din Impozitul pe Venit pentru a Asigura un Viitor Mai Bun Copiilor Asociației Pro Vita Valea Plopului

Într-o lume în care solidaritatea și compasiunea joacă un rol crucial, avem o oportunitate de a aduce un zâmbet pe fețele copiilor aflați în grija Asociației Pro Vita Valea Plopului. Prin simpla redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit, poți face parte dintr-un gest colectiv ce va contribui la susținerea vieții acestor copii și la asigurarea unui viitor mai bun pentru ei.

În 2024, ne bazăm pe ajutorul tău pentru a continua activitățile Asociației Pro Vita. Fondurile colectate vor fi utilizate pentru a asigura hrana zilnică, precum și pentru a acoperi cheltuielile curente, inclusiv întreținerea și construirea de noi locuințe destinate copiilor abandonati care se află în grija noastră. Este o oportunitate de a face o schimbare semnificativă în viețile acestor micuți, oferindu-le șansa la o copilărie mai fericită și mai sigură.

Împreună putem face diferența! Redirecționează acum 3,5% din impozitul tău pe venit și mobilizează-ți colegii pentru a susține această cauză nobilă. Fiecare contribuție contează și poate avea un impact semnificativ în viața acestor copii.

ajuta asociatia Provita

Dacă dorești să depui singur formularul, iată ce ai de făcut, în funcție de tipul de venit:

Venituri Salariale sau Pensie:

Completează și trimite formularul cu datele tale pentru a redirecționa 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Pro Vita Valea Plopului

Descarca formularul

Venituri din Activități Independente:

Dacă ai venituri din drepturi de proprietate intelectuală, activități independente sau activități agricole, completează formularul aferent sursei tale de venit. Scanează și trimite formularul în format PDF la adresa: contact@asociatia-provita.org sau depune-l la direcția financiară de care aparții.

Descarcă formularul

Redirecționare Prin Companie:

Pentru anul fiscal 2023, poți alege să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit prin intermediul companiei tale. Adresează o cerere (model precompletat parțial) departamentului economic/resurse umane folosind detaliile de mai jos:

  • Denumire entitate non-profit: Asociația Pro Vita pentru născuți și nenăscuți
  • Cod de identificare fiscală: 7250977
  • Cont: Banca Comercială Română - Str. Berevoieşti nr. 6 - Vălenii de Munte, Prahova, BIC / SWIFT: RNCBROBU, IBAN RON: RO42 RNCB 0211 0118 4390 0001
  • Specifică perioada de redirecționare în cererea adresată departamentului financiar/resurse umane.

Sponsorizează prin Declarația 177!

Asociatia Pro Vita Valea Plopului reprezintă o speranță pentru copiii orfani din Tabara Valea Screzii. Cu ajutorul tău și al companiei tale, putem să oferim acestor copii șanse reale pentru un viitor mai bun.

Este timpul să faci o alegere care contează cu adevărat. Alege să direcționezi impozitul plătit de compania ta în 2023 către Asociația Pro Vita Valea Plopului. Este simplu și nu te costă nimic în plus.

Toate companiile au posibilitatea să folosească Declarația 177 în anul 2024 pentru impozitul plătit în anul 2023. ANAF va vira banii către noi din impozitul pe care deja l-ai plătit pentru anul 2023. Tot ce trebuie să faci este să completezi contractul de sponsorizare și să completezi Declarația 177, apoi să o încarci în SPV.

Formularul 177 se completează de către companie/microîntreprindere împreună cu un contract de sponsorizare pentru suma calculată, cuantum care nu a fost utilizat integral în 2023. După completare, formularul se depune în spațiul virtual ANAF de către companie.

Companiile care au avut venituri sau profit în anul 2023 pot completa o cerere privind redirecționarea impozitului pe profit/impozitului pe veniturile microîntreprinderilor - declarația 177. Dacă suma stabilită conform limitei privind sponsorizarea nu a fost utilizată integral, contribuabilii pot dispune redirecționarea impozitului pe profit sau impozitului pe veniturile microîntreprinderilor în limita diferenței calculate pentru întregul an fiscal, pentru activități de sponsorizare. Acest lucru trebuie făcut în termen de 6 luni de la data depunerii declarației de impozit aferente trimestrului IV (pentru microîntreprinderi), respectiv după data depunerii declarației de impozit pentru companiile cu impozit pe profit, prin depunerea unuia sau mai multor formulare 177 "Cerere privind redirecționarea impozitului pe profit/impozitului pe veniturile microîntreprinderilor".

Fii parte din schimbare și ajută-ne să oferim un viitor mai bun copiilor din Tabara Valea Screzii.

Descarca contract sponsorizare Descarca formularul 177

Dacă întâmpini dificultăți sau ai întrebări, nu ezita să ne contactezi la contact@asociatia-provita.org. Vom găsi împreună soluții pentru a susține această cauză importantă.

Hai să facem împreună o schimbare pozitivă în viețile acestor copii! Redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit și adu lumină în viața lor.

Formular de contact