Pro Vita in mass-media

De-a lungul timpului, mai multe televiziuni și trusturi de presă au mediatizat activitatea Asociației Pro Vita din Valea Plopului, sensibilizând populația pentru a sprijini activitățile noastre. Înființată cu scopul de a oferi sprijin și protecție copiilor abandonați și mamelor aflate în dificultate, Asociația Pro Vita a devenit un reper de solidaritate și altruism în comunitatea noastră. Campaniile de presă și reportajele dedicate au adus în atenția publicului eforturile noastre continue de a crea un mediu sigur și iubitor pentru cei care au nevoie. În fața camerelor de luat vederi și pe paginile ziarelor, povestea noastră a căpătat o voce mai puternică, inspirând numeroși oameni să se implice și să contribuie. Vă mulțumim că ați fost alături de noi! Fără sprijinul și vizibilitatea oferite de mass-media, multe dintre inițiativele noastre nu ar fi fost posibile. Continuăm să credem în puterea comunității și a solidarității pentru a face o diferență reală în viețile celor vulnerabili.

Urcus, un film despre Pro Vita

Părintele Nicolae Tănase este un preot dintr-o parohie mică de țară,, cu doar câteva sute de oameni. De ce îl cunoaște o lume întreagă?... pentru că nu s-a mulțumit să facă numai ce face un preot de la sat, ci a vrut să ajute pe cei aflați în dificutate, nerămânând indiferent la problemele sociale grave cu care s-a confruntat România abia scăpată de apăsarea comunismului... Iar pentru că el este de părere că ajutorul nu trebuie să aibă limite, lucrare începută atunci a continuat până în prezent, așa că în 2015 sunt peste 450 de suflete aflate în grija Asociației Pro Vita pentru născuți și nenăscuți. Puteți afla mai multe de pe site-ul oficial www.asociatiaprovita.org sau de oe pagina de facebook: Asociatia Pro Vita Valea Popului. Sau puteți face o vizită direct la Valea Plopului...

Vezi mai mult

Povestea părintelui Tănase - Pro TV

Reportaj ProTV, 1 decembrie 2010 Cum ar fi daca intr-o zi cineva v-ar spune ca aveti de hranit 328 de guri? Cum ati reactiona, ce ati face, cum v-ati organiza? In Prahova, pe valea unui paraias un preot are aceste raspunsuri. De mai bine de 20 de ani are grija de copii abandonati, de copii fara parinti, de tinerii alungati din caminele de copii. Acolo, la Valea Polopului si Valea Screzii, parintele Nicolae Tanase a pus bazele unei alte Romanii. Mai buna, mai curata, lipsita de egoism. Cu Asociatia ProVita, parintele Tanase duce o lupta pentru viata.

Vezi mai mult

Sinteza zilei. Părintele Tănase, tată pentru sute de orfani

7 iun. 2019 Sinteza zilei. Părintele Tănase, tată pentru sute de orfani

Vezi mai mult

Trinitas TV

Așezământul de la Valea Plopului, casă pentru mame și copii refugiați

Vezi mai mult

Formular de contact