sponsori asociatia Pro Vita

Asociația Pro Vita Valea Plopului este profund recunoscătoare pentru sprijinul generos oferit de sponsori și parteneri în susținerea misiunii noastre de a îmbunătăți viețile copiilor și familiilor vulnerabile. Datorită angajamentului lor, am putut să oferim servicii esențiale și să dezvoltăm proiecte menite să aducă schimbări pozitive în comunitatea noastră.

Prin generozitatea lor, am putut să oferim acces la educație, îngrijire medicală și sprijin emoțional pentru sute de copii și familiile lor.

Companiile și organizațiile care doresc să se implice pot stabili parteneriate cu noi pentru a oferi sprijin financiar sau în natură în cadrul programelor și evenimentelor noastre. Fie că este vorba despre sponsorizări corporative, donații de bunuri sau implicare directă în proiectele noastre, suntem deschiși să colaborăm cu toți cei care doresc să facă parte din efortul nostru de a aduce speranță și împlinire în viețile celor defavorizați.

Împreună, putem continua să construim un viitor mai luminos pentru copiii și familiile noastre. Mulțumim tuturor partenerilor și sponsorilor pentru angajamentul lor și pentru că sunt alături de noi în această călătorie către schimbare și progres!

Sponsori Asociatia Pro Vita

sponsori asociatia Pro Vita

Parteneri media

Asociația Pro Vita multumește sponsorilor, partenerilor și tuturor celor implicați care au făcut posibilă activitatea noastră. Fiecare contribuție, fie ea mare sau mică, a făcut o diferență reală în viețile celor pe care îi ocrotim.

Sponsorizează prin Declarația 177!

Toate companiile au posibilitatea să folosească Declarația 177 în anul 2024 pentru impozitul plătit în anul 2023. ANAF va vira banii către noi din impozitul pe care deja l-ai plătit pentru anul 2023. Tot ce trebuie să faci este să completezi contractul de sponsorizare și să completezi Declarația 177, apoi să o încarci în SPV.

Fii parte din schimbare și ajută-ne să oferim un viitor mai bun copiilor din Tabara Valea Screzii.

Descarca contract sponsorizare Descarca formularul 177

Formular de contact