ultramaraton pentru Pro Vita

Alearga si TU pentru Asociatia Pro Vita -Acțiune sportivă cu scop CARITABIL

Evenimentul este non-competitiv, având singura limitare a parcurgerii întregului traseu într-o singură zi, cu un timp maxim estimat de 12 ore.

Suntem ferm convinși că întotdeauna putem face mai mult pentru comunitate, în special pentru copiii mai puțin norocoși care au nevoie de sprijin pentru o viață mai bună. Cu gândul la Ziua Internațională a Copilului, pe 1 iunie, am decis să dedicăm cu adevărat această zi copiilor și să atragem atenția și sprijinul către cei orfani și abandonați, nu doar către proprii noștri copii!

Implicați în activitatea de alergare, ne-am propus să-i vizităm pe acești copii acasă, oferindu-le un spectacol alergător, pentru a le arăta că sunt importanți și că merită orice efort din partea noastră, pentru a le oferi o șansă la un viitor mai bun.

Desigur, cu toate că este un ultramaraton, "100 for Children" este un maraton accesibil, permis și în variantă de stafetă cu 5 alergători, cu condiția esențială ca echipa să parcurgă cei 100 de kilometri până la destinație. Scopul principal al evenimentului este strângerea de fonduri pentru cauza susținută, aceasta fiind singura "competiție" și adevărata provocare pentru fiecare participant.

Vă invităm să vă alăturați acestei experiențe deosebite, fie ca participanți, fie ca donatori, fie ca simpli susținători!

Sustineti cauza noastra

Donațiile colectate prin intermediul "100 for Children" vor fi direcționate către copiii aflați în tabăra de la Valea Plopului.

Maratonul nu reprezintă doar o cursă, ci și o manifestare a compasiunii, a implicării și a conștientizării realităților cu care se confruntă acești copii. După încheierea cursei, ne vom alătura copiilor la un foc de tabără, vom lua masa împreună, vom dormi în tabără alături de ei, vom sărbători împreună ziua lor și vom trăi o experiență minunată!

ultramaraton pentru Pro Vita

Fundraising:

Fiecare alergător va dispune de o pagină individuală de fundraising pe site-ul competiției – 100forchildren.ro, în secțiunea "Participanți", precum și pe platforma Galantom. Donațiile pot fi efectuate cu ușurință online, folosind orice card bancar, accesând pagina individuală a participantului. Rolul de fundraising implică convingerea cercului de apropiați să doneze și direcționarea acestora către pagina de fundraiser.

Ultramaratonul "100 for Children" reprezintă un eveniment sportiv non-competitiv, dedicat în totalitate cauzei caritative, cu adevărat "competiția" constând în strângerea de fonduri pentru ca efortul nostru să aibă un impact semnificativ și să contribuim în mod eficient la sprijinirea copiilor din Valea Plopului. Orice donație online se transferă direct în contul Asociației Pro Vita, toate fondurile colectate prin eforturile alergătorilor/fundraiserilor fiind destinate exclusiv sprijinirii cauzei.

Fiecare participant își va propune un obiectiv individual de fundraising, iar sumele orientative sunt următoarele:

  • Obiectiv minim individual pentru participanții din stafetă: 500 RON
  • Obiectiv minim pentru echipă: 2500 RON

Probe:

Stafeta Echipa cu 5 participanți:

Fiecare participant va alerga cât va putea și în ordinea stabilită în echipă, cu condiția esențială ca întreaga distanță să fie parcursă, fiecare participant având propriul său segment de alergare.

Stafeta Echipa cu 2 participanți:

Participantul individual va parcurge singur întreaga distanță.

Cu bucurie și inimă deschisă vă invităm să vă alăturați Maratonului "100 for Children" și să deveniți parte a acestei călătorii caritative cu impact semnificativ! Într-o lume în care copiii orfani și abandonati se confruntă cu provocări zilnice, acest maraton reprezintă o oportunitate de a face o schimbare reală și de a oferi sprijin esențial.

Gândiți-vă la fiecare pas alergat ca la o șansă de a aduce zâmbetul pe chipurile copiilor aflați în nevoie. Prin participarea dumneavoastră, fie că alergați, donați sau susțineți, puteți contribui la asigurarea unui viitor mai bun pentru acești micuți curajoși.

Fiecare gest de solidaritate contează, iar prin implicarea în Maratonul "100 for Children", vă alăturați unei comunități dedicate schimbării vieților copiilor din Valea Plopului. Pasiunea și efortul vostru vor face diferența în sprijinirea cauzei umanitare, aducând speranță și ajutor acolo unde este cel mai mult necesar.

Vă invităm să deveniți eroii acestui maraton, să alergați pentru cei care nu pot și să contribuiți la o poveste de succes pentru copiii orfani și abandonați. Împreună, putem construi un viitor mai luminos și să aducem schimbarea în viețile acestor copii. Alăturați-vă acum și fiți parte din această călătorie extraordinară de compasiune și transformare!

Formular de contact