Proiectul Pro Vita Film

Filmul „Jocurile Verii”

Filmul „Jocurile Verii” este un serial pentru copii, început acum 4 ani și pe care nădăjduim să-l finalizăm în acest an. Pe scurt: copiii de la Pro Vita doresc o vacanță de vară cât se poate de faină, așa că se organizează și fac împreună fel și fel de acțiuni (în mare parte jocuri și concursuri, dar și excursii, activități în aer liber, etc.). Deasemenea veți afla câteva povești de viață ale protagoniștilor și la final poate aflăm dacă cei trei frați vor reuși să-și reîntregească familia. Filmul a pornit de la un concurcurs pe care copiii l-au organizat ei înșiși și care le-a plăcut foarte tare. Dinu Cristian (omul care face majoritatea materialelor foto-video Pro Vita încă de la începuturi) a filmat această competiție (o puteți vedea integral în episodul al doilea) a fost uimit de felul în care copiii s-au implicat în această joacă oarecum serioasă și s-a gândit că ar fi foarte interesant să refacă toată actiunea lor sub forma unui film artistic. Bineînțeles că și copiii au fost de acord și chiar s-au implicat total. Toată vara au filmat și povestea a tot crescut. Părintele Nicolae Tănase și câțiva prieteni actori au participat la filmări. Din păcate Covidul a oprit munca și proiectul a mai dospit vreo doi ani, așa că s-a transformat într-un film serial de aproximativ 10 episoade! Primele 3 episoade sunt aproape finalizate, iar celelalte cam 70-80%, dar se lucrează intensiv la filmare și montaj. Sperăm ca după Paști să facem o prmieră la București în care să prezentăm primele episoade, apoi vom căuta variantele cele mai potrivite pentru distribuire. Dacă doriți să aflați mai multe, sau să sprijiniți acest proiect, scrieți un email la ortofilm@gmail.com

Vezi mai mult

Povestea păpădiei

Aflați de la prichindeii de la Pro Vita Povestea păpădiei!... meșterită fain de copiii: Gabriel Tudor, Ana Maria Jipa și Maria Elena Stanciu. Coordonator și filmmaker- Dinu Cristian. Au participat cu plăcere la filmări câțiva copii de la așezământul social al Asociației Pro Vita din Valea Screzii. Mulțumiri tuturor celor care s-au implicat!... sperăm să vă placă! Dacă DA, vă rugăm să dați mai departe!

Vezi mai mult

Sub aripile ingerilor

Cu mândrie și recunoștință, Pro Vita Film își vede eforturile răsplătite, iar primele roade ale muncii noastre încep să se contureze. Ne bucurăm să anunțăm că filmul nostru "Sub aripile îngeriilor" a fost distins cu premiul pentru cel mai bun film la prestigiosul festival Byzanfest 2019. Această recunoaștere ne încurajează să continuăm să lucrăm cu pasiune și dedicație pentru a aduce lumii poveștile și perspectivele copiilor ocrotiți de Asociația Pro Vita Valea Plopului. Vă invităm să vizionați acest film și, dacă sunteți impresionați de munca noastră, vă așteptăm să ne sprijiniți cu generozitate și susținere.

Vezi mai mult

Andra si pisicuțele răsfățate

"Pro Vita Film" aduce în atenția publicului o nouă bijuterie cinematografică: "Andra și pisicuțele răsfățate", film nominalizat la prestigiosul festival Cefalu Film. Vă invităm să vă îmbarcați într-o călătorie captivantă și emoționantă, descoperind o poveste adevărată Pro Vita, avându-i ca protagoniști pe adorabila Andra și pe pisicuțele ei răsfățate, alături de numeroșii copii ai Asociației Pro Vita Valea Plopului. Această producție cinematografică aduce în prim-plan emoția, curajul și frumusețea relațiilor umane, oferindu-vă o perspectivă inedită asupra lumii copiilor ocrotiți de asociatie.

Vezi mai mult

Povestea lui Tupeu

O poveste despre copilărie, despre temeri și înfrângerea lor, despre bullying și despre cum să-l combați, despre muncă, antrernament și perseverență, despre joacă și bucurie, despre copiii de la Asociația Pro Vita și DA! ... despre cățărare! Încrederea în adult, dobândirea increderii în forțele proprii, relaționarea cu ceilalți... Mulțumim tuturor celor implicați, în special Domnului Iulian (Tupeu) și celor care au sponsorizat panoul de cățărare: CLIMB AGAIN, DECATHLON și TINOMOB! „Un filmuleț extraordinar! O poveste didactică pe care e musai să o folosesc la școală! E complet, sensibil, impresionant și de impact! Muzica e fenomenală!... Iar expresia "om cu greutate" e fix cireaşa de pe tort! M-a impresionat maxim totul! Felicitări!” N.B.

Vezi mai mult

Zâmbete Neprețuite

Undeva în România, într-un tărâm de vis, un preot și o mână de oameni au construit de la zero un sat întreg... E un satuc minunat, în care trăiesc mulți copii. Viața nu le-a fost ușoară...Descoperă povestea noastră!

Vezi mai mult

Formular de contact