asociatia Provita Valea Plopului

Parohii Care Luminează Speranța: O Contribuție Vitală la Pro Vita

În universul caritabil al Asociației Pro Vita, inima comunităților bisericești a fost intotdeauna alături de noi. De-a lungul timpului, numeroase parohii atât din țară, cât și din străinătate, au adus o contribuție semnificativă, susținând material și financiar proiectele desfășurate de organizația noastră care se dedică ajutorării celor mai vulnerabili membri ai societății.

Este important să subliniem faptul că această implicare activă a parohiilor a jucat un rol esențial în menținerea și dezvoltarea inițiativelor Pro Vita. Cu inima deschisă și un spirit creștin autentic, aceste parohii au făcut posibilă continuarea activităților care aduc speranță și susținere acelor categorii de persoane aflate în situații dificile.

Parohiile care ne-au vizitat, nu au desfășurat doar gesturi caritabile, ci s-a dezvoltat un adevărat parteneriat în sprijinirea proiectelor Pro Vita.

Un exemplu elocvent al acestei colaborări fructuoase este susținerea primită din partea următoarelor parohii:

• Parohia Mavrogheni București
  • Parohia Eroii Revoluției, București
  • Capela Spitalului Fundeni București
  • Parohia Cocorăștii Colț, Prahova
  • Parohia Moeciu de Jos, Brasov
  • Parohia Șinca Nouă, Preot Popescu Ioan
  • Părintele Damaschin de la Mănăstirea Turnu Vâlcea
  • Parohia Șimon Vechi, Preot Burlacu Claudiu
  • Parohia Sâmbăta de Sus
  • Parohia Mănăstirea Cașin Onești, Preot Gheorghe Leuștea
  • Capela IFACF ORL Preot Rică Berbece și Dr. Dorin Hociotă
  • Parohia Ioachim și Ana Oborul Vechi, Preot Ciprian Tudor

asociatia Provita Valea Plopului

Este un moment de bucurie să reveniți printre noi și să contribuiți la buna desfășurare a acțiunilor noastre. Fiecare prezență și fiecare gest de sprijin contează în eforturile noastre comune de a aduce lumină și speranță în viețile celor afectați de diverse dificultăți.

Vă asteptăm la Biserica Ortodoxă din Valea Plopului, Prahova, pentru a participa împreună la Sfânta Liturghie, după care membrii Pro Vita vă vor prezenta cu drag proiectele noastre. Aceasta este o ocazie excelentă pentru parohia dvs. să afle mai multe despre impactul pozitiv pe care îl au în viețile copiilor, mamelor cu copii și bătrânilor susținuți de asociația noastră.

Prin aceste evenimente și întâlniri, se creează o legătură strânsă între credincioși și activitățile Pro Vita. Oricare ar fi contribuția, fie că este vorba de implicare directă sau de sprijin financiar, aceste gesturi devin părți ale unei povești de solidaritate și iubire creștină.

Contăm pe ajutorul dumneavoastră, iar împreună suntem o forță puternică pentru schimbare. Fiecare act de bunăvoință și fiecare resursă oferită sunt cărămizi esențiale în construcția unei lumi mai bune și mai echitabile.

Formular de contact