marsul pentru viata Pro Vita

Hai să sprijinim viața la Marșul pentru viață!

Asociația Pro Vita vă invită cu bucurie la evenimentul de marcă al anului, Marșul pentru Viață 2024, organizat cu sprijinul Protoieriei Vălenii de Munte. Devenit tradiție și simbol al angajamentului pentru dreptul la viață, acest marș reprezintă cel mai amplu eveniment pro-viață din întreaga Românie, cu o istorie bogată ce se întinde pe parcursul a 14 ani la nivel național.

Evenimentul Marșul pentru viață, se va desfășura în data de 30 martie 2024, cu punct de plecare Creșa Sfântul Proroc Daniel, Valenii de Munte.

Programul manifestării este următorul:

  • - ora 14.20 ~ întâlnirea participanților și rostirea rugăciunii de binecuvântare
  • - ora 14.30 ~ demararea Marșului pentru viață pe traseul str Berceni-str Avram Iancu- Bulevard- Centrul Cultural
  • - ora 15.30 ~ sosirea la Centrul Cultural Vălenii de Munte
  • - ora 15.40 ~ conferința Despre Viață susținută de pr Nicolae Tănase- proiecție de imagini
  • - ora 16.00 ~ Pricesne interpretate de copiii grupului Flori de garofiță
  • - ora 16.20 ~ cântări specifice perioadei în care ne aflăm interpretate de Corala Ștefanache Popescu
  • - ora 16.40 ~ discurs susținut de dl Liviu Stanciu
  • - ora 16.50 ~ cuvânt de mulțumire și încheiere

marsul pentru viata Pro Vita

Tema ediției din acest an îndeamnă la reflecție profundă și acțiune concretă: "Sinceritate și implicare în criza de sarcină". Este un apel la introspecție colectivă și la evaluarea sinceră a angajamentului nostru față de femeile aflate în dificultate în timpul unei sarcini, într-o societate care aspiră la egalitate și echitate. Cu cât suntem mai sinceri cu noi înșine și mai implicați în sprijinul real al celor aflate în nevoie, cu atât putem contribui la crearea unei lumi mai juste și mai empate.

Prin participarea noastră activă la Marsul pentru Viață 2024, avem oportunitatea de a transforma ideile în acțiuni concrete și de a aduce speranță și sprijin celor care se confruntă cu provocări în timpul unei sarcini. Să ne alăturăm împreună, întru susținerea vieții și a demnității umane!

Formular de contact